Технологія приготування напівфабрикатів з м’яса
Найдорожчі біфштекси готують з м'яса корів Вагіу, яких
вигодовують на пасовищах недалеко від японського міста Кобе. Трави на
цих пасовищах відрізняються рідкісною генетичною чистотою, а з коровами
там ведуть себе як з членами королівської родини, регулярно натирають їх
саке і поять великою кількістю пива. Оскільки життя корів позбавлене
стресів, м'ясо відрізняється дуже високою якістю. Ціна делікатесу -
приблизно 350 доларів за 1 кг, і він не експортується.
Після виконання вправ, увійди у свій кабінет learningapps.org та виконай вправи на оцінку
Розбирання яловичої туші
Сортування і кулінарне використання частин м'яса (яловича туша)
Розбирання свинячої туші
Розбирання баранячої туші
Сортування і кулінарне використання частин м'яса (свиняча, бараняча і теляча туші)
Способи приготування м'ясних напівфабрикатів
Класифікація м'ясних напівфабрикатів
Приготування великошматкових напівфабрикатів з яловичини, баранини, свинини
Технологія приготування порційних напівфабрикатів з яловичини для смаження: біфштекс, філе, лангет, антрекот, ромштекс
Технологія
приготування, порційних н/ф для смаження з м’яса свинини, баранини,
телятини: котлета натуральна, відбивна, ескалоп, шніцель, битки по
київському
.
Немає коментарів:
Дописати коментар