Технологія приготування напівфабрикатів з м’яса

       Найдорожчі біфштекси готують з м'яса корів Вагіу, яких вигодовують на пасовищах недалеко від японського міста Кобе. Трави на цих пасовищах відрізняються рідкісною генетичною чистотою, а з коровами там ведуть себе як з членами королівської родини, регулярно натирають їх саке і поять великою кількістю пива. Оскільки життя корів позбавлене стресів, м'ясо відрізняється дуже високою якістю. Ціна делікатесу - приблизно 350 доларів за 1 кг, і він не експортується

 

Після виконання вправ, увійди у свій кабінет learningapps.org та виконай вправи на оцінку  

 
https://learningapps.org/
 

 

Розбирання яловичої туші


Сортування і кулінарне використання частин м'яса (яловича туша)


Розбирання свинячої туші


Розбирання баранячої туші


Сортування і кулінарне використання частин м'яса (свиняча, бараняча і теляча туші)


Способи приготування м'ясних напівфабрикатів


Класифікація м'ясних напівфабрикатів


Приготування великошматкових напівфабрикатів з яловичини, баранини, свинини


Технологія приготування порційних напівфабрикатів з яловичини для смаження: біфштекс, філе, лангет, антрекот, ромштекс

Технологія приготування, порційних н/ф для смаження з м’яса свинини, баранини, телятини: котлета натуральна, відбивна, ескалоп, шніцель, битки по київському


.

Немає коментарів:

Дописати коментар