Технологія приготування соусів

"Архітектор прикриває свої помилки фасадом, а кухар - соусом"

 французький вислів

 

Після виконання вправ, увійди у свій кабінет learningapps.org та виконай вправи на оцінку  

 
https://learningapps.org/
 

  


Значення соусів у харчуванні

Класифікація соусів 

Використання соусів відповідно до їх консистенції, основні та похідні


Приготування напівфабрикатів для соусів: пасеровок, бульйонів, м'ясного соку



Технологія приготування основних соусів на бульйонах та їх похідних: білий, томатний, паровий. Вимоги до якості, використання



Технологія приготування молочних і сметанних соусів, соус сметанний з гірчицею, грибного. Вимоги до якості, використання

Приготування соусу "Песто"
 

Немає коментарів:

Дописати коментар