Технологія приготування супів.


Технологія приготування супів
Прянощі, приправи: класифікація, коротка характеристика. Використання
Технологія приготування пасеровок: борошняної, бурякової
Технологія приготування бульйонів: м’ясного, м’ясо-кісткового, з птиці, рибного, грибного. Вимоги до якості




Технологія приготування солянок

5 коментарів:

  1. Як з вами зв'язатися? Дуже зацікавилася вашими роботами.

    ВідповістиВидалити
  2. Користуйтеся , приємно чути гарні відгуки!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Доброго дня, Світлана Олександрівна! Сподіваюсь, що Ви у безпеці!
    Дуже вдячна Вам за чудово розроблений навчальний матеріал, який став у нагоді педагогам у складний час пандемії і зараз в умовах війни! Бажаю Вам Миру, міцного здоров'я та благополуччя, подальшої творчості та натхнення у мирному щоденному житті! З повагою Олена Рожкова, методист м.Рівне.

    ВідповістиВидалити
  4. Прекрасні роботи. Я в захваті. Дякую!

    ВідповістиВидалити