Технологія приготування супів
Прянощі, приправи: класифікація, коротка
характеристика. Використання
Технологія приготування пасеровок: борошняної,
бурякової
Технологія приготування бульйонів: м’ясного,
м’ясо-кісткового, з птиці, рибного, грибного. Вимоги до якості
Технологія приготування солянок
Як з вами зв'язатися? Дуже зацікавилася вашими роботами.
ВідповістиВидалитиДякую за цікаву інформацію.
ВідповістиВидалитиКористуйтеся , приємно чути гарні відгуки!!!
ВідповістиВидалитиДоброго дня, Світлана Олександрівна! Сподіваюсь, що Ви у безпеці!
ВідповістиВидалитиДуже вдячна Вам за чудово розроблений навчальний матеріал, який став у нагоді педагогам у складний час пандемії і зараз в умовах війни! Бажаю Вам Миру, міцного здоров'я та благополуччя, подальшої творчості та натхнення у мирному щоденному житті! З повагою Олена Рожкова, методист м.Рівне.
Прекрасні роботи. Я в захваті. Дякую!
ВідповістиВидалити